باتری موبایل باد کرده ، به دلایل مختلفی متورم میشود. مانند گرم شدن بیش از حد. در موارد خیلی شدید، اندازه آنها حتی می تواند دو برابر بشود و به طوری که پوشش دستگاه شما ممکن است شروع به برآمدگی کند. این پدیده عمدتاً در باتری های لیتیوم یونی و لیتیوم پلیمری رخ میدهد. این ها باتری هستند که امروزه به طور کلی در گوشی های هوشمند، لپ تاپ ها، کتابخوان های الکترونیکی و ساعت های هوشمند استاندارد هستند.
باتری های لیتیوم یونی و لیتیوم پلیمری دارای مزایای بسیاری مانند انرژی بالا و عمر طولانی مدت هستند. اما یک نقطه ضعف هم دارند و آن این است: لیتیوم نسبت به بسیاری از مواد موجود در باتری های دیگر واکنش پذیری بالاتری دارد. سلول های باتری در هنگام گرم شدن بیش از حد میتوانند گاز تولید کنند و فشار ناشی از آن گاز باعث تبدیل باتری عادی به باتری موبایل باد کرده که تورم عجیب غریبی دارد میشود.
اگر باتری بیش از حد داغ بشود، گازی تولید میکند. اگر همان باتری را به دفعات زیادی شارژ کنید و بیش از حد استفاده کنید ممکن است این اتفاق بیافتد. البته ممکن است که شارژر شما نیز معیوب و خراب باشد. اما آنقدر نگران این موضوع نباشید. دستگاه هایی که باتری لیتیوم یونی و لیتیوم پلیمری دارند معمولاً دارای عملکرد های ایمنی داخلی مانند حسگر های حرارتی که از مدار ها برای جلوگیری از شارژ بیش از حد استفاده میکنند. علاوه بر این، باتری های لیتیوم یونی و لیتیوم پلیمری دارای بدنه محکمی هستند. در نتیجه گاز نمی تواند خارج بشود.
انتظار برای “کوچک شدن” باتری وجود ندارد. فشار روزافزون می تواند به کل دستگاه آسیب برساند.
اگر نشانه از تورم دیدید دستگاه خود را خاموش کنید و به مرکز تعمیرات موبایل در محلتان مراجعه کنید. به امید این نباشید که باتری شما “کوچک” بشود. فشار روز افزون میتواند به کل دستگاه آسیب برساند. باتری را فقط در مواقع اضطراری در دستگاه قرار بدهید. هرگز سعی نکنید ورم را با سوراخ کردن آن یا با هر شیرین کاری دیگری “مشکل را حل” کنید، این بسیار خطرناک است: نه تنها گاز قابل اشتعال است، بلکه سمی است.
تنها برای خرید باتری موبایل با کیفیت به دسته بندی باتری هایتل کالا مراجعه کنید احتمالاً باتری مورد نیاز خود را با بهترین قیمت و کیفیت پیدا خواهید کرد.